Termografi

​Undersøg hvor varmen slipper ud af dit hus med termografi. Hvis dit hus trænger til at blive tætnet eller efterisoleret, kan en termografisk undersøgelse, også kaldet termografi, være første skridt mod en mindre varmeregning.

Hvad er termografi?

Termografi er en varmeteknisk målemetode af huse, som viser overflade temperaturen på huset med farver. . Farverne kan afslører, hvor varmen slipper ud af huset. Undersøgelsen kan dermed give et billede af, hvor varmen går til spilde i din bolig.

Undersøgelsen foregår ved brug af et avanceret infrarødt kamera, som er temperaturfølsomt, og hvor kameraet registrerer infrarød stråling. Her afslører kameraet temperaturen på husets overflader. Der, hvor overfladen er koldest, er farven grøn eller blå, og der, hvor den er varmest, er farven rød eller gul.

Der dannes altså billeder (termogrammer), som kan identificere selv små detaljer, der har betydning for boligens tæthed, varmetab og varmespild. Billederne afslører det, som vi normalt ikke kan anskue med det blotte øje. Derfor kan en termografisk undersøgelse af dit hus, være de første skridt på vej mod overvejelser omkring eventuelle energiforbedringer.

På et udendørs termografisk billede, vil de røde og gule farver vise, hvor der slipper varme ud af huset. En varm overflade er nemlig tegn på, at der er en utæthed, en kuldebro eller et sted, som er dårligt isoleret.

På et indendørs termografisk billede, vil de blå og grønne farver vise, hvor kulden kommer ind i huset.

Man kan selv sætte farverne på et termografikamera, så farverne for kulde og varme kan være helt anderledes.

Ved at benytte en termografisk måling kan du fjerne tvivlen om, hvorvidt der er varmetab eller ej. Det gør, at du kan spare mange håndværkertimer, da den termografiske måling kan indsnævre problemstillingerne og være med til at kortlægge de udbedringer, dit hus kræver.

Termografering er en nemmere metode til at finde de kuldebroer, den manglende isolering eller de utætheder der kan findes i din bolig.

Vil du høre mere, sende en forespørgsel via vores kontaktformular. Vi vender tilbage snarest.​​

Priser​

0-250 m2

Pris ex. moms 1.520,-

Inkl. udvendig termografi Inkl. Indvendig termografi Inkl. Kørsel

251-400 m2

Pris ex. moms: 2.520,-

Inkl. udvendig termografi Inkl. indvendig termografi Inkl. Kørsel

Biv kontaktet

Du kan ringe til os på​ 72 22 50 02

Hvis du heller vil ringes op så send os dit telefonnummer ved brug af denne formular. ​Vi vender tilbage snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi handler hos

Vores leverandør af maling, m.m

Vi er medlem af

Byggeriets Ankenævn​

Tryk her hvis du skal klage

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Firma

B.S. Consult ApS

CVR: 36502533

Adresse​

Grænsedammen 4

2605 Brøndby

Kontakt

Telefon: 72 22 50 02

E-mail: kontakt@bscon.dk

linkedin