Malerarbejde​

​Vi løser maleropgaver indendørs og udendørs for både private og erhverv. Vores arbejdsopgaver spænder vidt – fra maling af vægge og lofter til genopfriskning af facader og træhuse. Kvalitet og æstetik er kernebegreber i vores arbejde, og vi sørger altid for at levere et færdigt arbejde, der står mål med dine forventninger.

Benyt vores faglige kompetence og lad os fra starten vejlede dig professionelt om produkter og farver.

Spartling

Har du brug for et kompetent firma til spartling af vægge tilbyder vi hos B.S. Consult ApS spartling af vægge og lofter i høj kvalitet med fokus på et flot slutprodukt.

Vi har mange års erfaring og har hjulpet både private og erhvervskunder med flotte løsninger. Langt størstedelen af vores kundesegment er trofaste kunder, der kommer igen og igen.

Det gør de naturligvis, fordi vi evner at levere en god kvalitet og et tilfredsstillende stykke arbejde - uanset

om det er spartling af vægge eller opsætning af filt.

Vi er eksperter i netop spartling af vægge, hvilket vi udfører på vægge af:

  • Gips
  • Beton
  • Fermacell
  • Ytong​

​Grundig spartling af vægge uanset type

Når det kommer til spartling af vægge, er det vigtigt for slutproduktet, at dette udføres med omhu og grundighed.

Bliver det ikke gjort korrekt, vil der ikke være en ensartet overflade, og det vil ganske enkelt ikke se særligt pænt ud. Da vi har mange års erfaring i branchen, ved vi, hvorledes det gøres perfekt.

Vi har de rette værktøjer og viden til at udføre opgaven, så du ender med at få et flot resultat og en helt plan overflade. Vi giver det en fuldspartling med et professionel partelanlæg, som giver de flotteste resultater.

Filt

Skal du bruge en professionel maler til opsætning af filt i din virksomhed eller bolig er vi hos B.S. Consult ApS eksperter i netop opsætning af filt, hvilket vi udfører for private såvel som for erhverv. Med filt får du en flot og plan overflade, som er optimal beklædning til eventuel maling.

Filt og væv er meget udbredte beklædninger, som man typisk spartler ud, hvor der eventuelt er ujævnheder. Vi har udført opsætning af filt i mange år, og vi ved derfor, hvorledes det gøres korrekt.

Vil du have opsat filt i din bolig, er vi klar til at hjælpe dig i mål med et flot resultat, så du får pæne og nydelige vægge, der er klar til maling. 

Kyndig opsætning af filt med stor præcision

Når det kommer til opsætning af filt, er det essentielt for slutresultatet, at det bliver udført perfekt. Ellers opstår der revner mellem pladerne, hvilket kan være uhensigtsmæssigt, når der efterfølgende skal spartles og males.

Derfor anbefaler vi, at du får en professionel fagmand som os, der har viden og ekspertise til at udføre det perfekt, så du ikke ender med grimme vægge, der skal renoveres. Vi har de rette værktøjer til projektet, og vi er yderst kvalitetsbevidste i alt, vi foretager os.

Vores mål er din tilfredshed, og derfor kan du forvente nogle fejlfrie vægge, der ser rigtig godt ud.​

Biv kontaktet

Du kan ringe til os på​ 72 22 50 02

Hvis du heller vil ringes op så send os dit telefonnummer ved brug af denne formular. ​Vi vender tilbage snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi handler hos

Vores leverandør af maling, m.m

Vi er medlem af

Byggeriets Ankenævn​

Tryk her hvis du skal klage

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Firma

B.S. Consult ApS

CVR: 36502533

Adresse​

Grænsedammen 4

2605 Brøndby

Kontakt

Telefon: 72 22 50 02

E-mail: kontakt@bscon.dk

linkedin